Манти з гарбузом: дуже смачно. Улюблена страва моєї родини

Пельмені

Якщо ви віддаєте перевагу овочам у своєму раціоні, такий рецепт точно припаде до смаку. Манти з гарбузом подаємо з гострими соусами, щоб урізноманітнити їхній смак. Якщо ви зробите домашні гострі соуси до таких мант, це зробить їх смак яскравішим і насиченішим.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • вода тепла, 250мл;
  • олія соняшникова, 2 ст.л;
  • яйце, 1 шт;
  • сіль та кмин по 1 ч.л;
  • борошно, 650 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • гарбуз, 1 шт;
  • сіль, спеції;
  • баранячий курдюк 300 г.

Процес приготування мантів з гарбузом

У теплу воду вливаємо олію, додаємо сіль і яйце, перемішуємо віночком.

Всипаємо борошно та вимішуємо еластичне тісто.

Накриваємо його та залишаємо на 20 хвилин.

М’якуш гарбуза змішуємо з кубиками цибулі.

Заправляємо сіллю та спеціями, перемішуємо.

Формуємо манти та готуємо на пару до готовності.

Манти з гарбузом: дуже смачно. Улюблена страва моєї родини

Подаю такі манти з розтопленим вершковим маслом, змішаним із сіллю, сумішшю перців, ароматними травами і подрібненим часником, свіжим кропом. Можна зробити соус на основі сметани з кропом та часником, так теж буде дуже смачно. Якщо у вас дуже солодкий гарбуз, зробіть солодкі манти з солодкою підливою, наприклад змішайте сметану з цукровою пудрою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар