М’ясні пальчики по-українськи

М'ясні пальчики, рецепт приготування Закуски

М’ясні пальчики по-українськи – закуска на всі часи. Вони стануть відмінною закускою на будь-якому святковому столі. І ми впевнені, гості залишаться від них в захваті. Пальчики виходять ароматні, соковиті і залишаються смачними навіть в холодному вигляді.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм свинячої корейки
  • петрушка
  • 6 зубчиків часнику
  • сіль, перець за смаком
  • 50 грам томатного соусу
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 20 грам вершкового масла

Покроковий процес приготування пальчиків по-українськи

М’ясо нарізаємо пластинками, кладемо на дошку і накриваємо плівкою. Відбиваємо до більш тонких пластинок. Солимо і перчимо його з двох сторін до смаку.

Подрібнюємо зелень і видавлюємо в миску через прес часник.

У сковороду наливаємо рослинну олію, кладемо вершкове і додаємо томатний соус, часник і подрібнену зелень. Все добре перемішуємо. Соус солимо і перчимо до смаку, а потім тушкуємо 3-4 хвилини.

Отриманим соусом змащуємо м’ясо і звертаємо в рулет, фіксуємо зубочистками.

Заготовки кладемо на сковороду і обсмажуємо з двох сторін на сильному вогні до рум’яного стану.

Знімаємо з м’яса зубочистки і перекладаємо в форму для випічки. Наливаємо в форму воду, накриваємо фольгою і відправляємо в духовку.

Випікаємо 1 годину при температурі 180 градусів. А потім подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар