Курку готую лише по-єврейськи. Дешево, сердито та дуже смачно. Секрет у цибульному соусі

Другі страви з птиці

Один з найсмачніших рецептів, завдяки якому курка виходить соковитою та ніжною, готується просто та швидко та відмінно поєднується з салатами та гарнірами.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • курка, 1 шт чи різні частини;
  • цибуля, 3 шт;
  • олія соняшникова, 2 ст.л;
  • сода, 0,5 ч.л;
  • сіль, перець, спеції.

Процес приготування курки

Тушку ріжемо на порційні шматочки або просто купуємо стегна, ніжки чи крильця.

Обсмажуємо до рум’яності на сковороді з невеликою кількістю олії.

Обсмажуємо на сковороді цибулю, порізану тонкими півкільцями.

За 5 хвилин до закінчення смаження цибулі, посипаємо її содою і обсмажуємо, поки вона не набуде красивого, золотистого кольору і з’явиться сік, який перетворює просто цибулю в соус.

Викладаємо шматочки курки, перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо 30 хвилин, періодично перемішуючи.

Курку готую лише по-єврейськи. Дешево, сердито та дуже смачно. Секрет у цибульному соусі

Соковите, ніжне за рахунок цибульного соусу м’ясо, відмінно поєднується з різними гарнірами з рису, картоплі. Наприклад, ви можете зробити німецький салат із відвареної картоплі, маринованих огірків та цибулі, квашеної капусти. Можна подати відварений рис із кукурудзою та зеленим горошком, шматочками солодкого перцю та спеціями, ароматними травами, полите вершковим маслом.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар