Курка, маринована в гірчично-медовому соусі

Запікаємо курку, рецепт приготування Другі страви з птиці

Курка за таким рецептом виходить м’якою, соковитою і дуже ароматною, з хрусткою скоринкою.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • стегенця або ціла курка – 1 кг;
  • мед – 3 ст.л;
  • соєвий соус – 2 ст.л;
  • олія рослинна – 2 ст.л;
  • гірчиця – 1 ст.л;
  • гірчиця зерниста – 1 ст.л.

Процес приготування курки

М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, знімаємо шкіру.

Всі інші інгредієнти змішуємо.

М’ясо викладаємо в форму для запікання і заливаємо соусом, добре перемішуємо і залишаємо на 2 години, періодично перемішуючи.

Накриваємо форму фольгою.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо страву 30 хвилин, потім знімаємо фольгу і допікаємо до рум’яної скоринки ще 30 хвилин.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар