Курячі стегна в сметанному соусі

Другі страви з птиці

Чудова страва для щоденного меню. Готується з найдоступніших продуктів і не вдарить по сімейному бюджету. Стегна виходять соковиті і ароматні, відмінно поєднуються з будь-яким гарніром.

Необхідні продукти:

  • 5 штук курячих стегон
  • 1 чайна ложка кмину
  • 2 чайні ложки каррі
  • сіль, перець за смаком
  • 2 цибулини
  • 5 зубчиків часнику
  • 200 грам сметани
  • 50 мілілітрів соняшникової олії
  • 300 мілілітрів води

Покроковий процес приготування:

Курячі стегна кладемо в миску, додаємо сіль, чебрець, каррі, чорний перець і все перетираємо руками.

У сковорідку наливаємо олію і кладемо підготовлене м’ясо. Обсмажуємо на сильному вогні до рум’яності.

Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими пір’їнками, подрібнюємо часник.

У миску кладемо сметану, додаємо сіль, перець і воду. Все перемішуємо.

Знімаємо з сковорідки стегна і кладемо в неї цибулю з часником. Обсмажуємо до золотистого кольору і повертаємо зверху м’ясо. Заливаємо сметанним соусом, накриваємо кришкою і тушкуємо 15-20 хвилин до готовності м’ясо.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь