Креветки готують всі абсолютно по-різному. Але найсмачніші – це в соусі з часником і лимоном. Обсмажувати креветки варто в суміші рослинної олії і вершкового масла.
Необхідні продукти
- креветки – 0,5 кг
- рослинна олія – 50 мл
- вершкове масло – 25 гр
- часник – 2 зубчики
- лимонний сік – 2 ст.л
- лимонна цедра – 1 ст.л
- сіль за смаком
Починаємо приготування креветок
Заздалегідь розморозити креветки. Потім злегка обсушити їх, змокнувши рушником. Подрібнюємо часник.
Беремо сковороду, наливаємо в неї олію. Як тільки розігріється, додаємо вершкове масло. Добре нагріваємо його і всипаємо в 1 шар креветок. Обсмажуємо на середньому вогні кілька хвилин.
Всипаємо в креветки часник і обсмажуємо їх ще 4 хвилини. Заливаємо їх лимонним соком і додаємо лимонну цедру. Ретельно перемішуємо і подаємо до столу.