Хрусткі і смачні чебуреки

Хрусткі чебуреки, рецепт приготування Закуски

За таким рецептом виходять тонкі, соковиті чебуреки з ароматною начинкою.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свинина – 500 г;
  • борошно – 700 г;
  • кип’яток – 200 г;
  • яйце – 1 шт;
  • масло вершкове – 100 г;
  • цибуля – 3 шт;
  • олія соняшникова;
  • сіль і перець за смаком.

Процес приготування чебуреків

Розтоплюємо вершкове масло і охолоджуємо його.

Змішуємо масло з яйцем.

Борошно просіваємо і з’єднуємо з сіллю, частинами вливаємо воду і вимішуємо. З’єднуємо з яйцем і маслом і вимішуємо до однорідності.

Накриваємо тісто рушником і залишаємо настоюватись.

Подрібнюємо м’ясо в фарш і змішуємо з подрібненою блендером цибулею, солимо і перчимо до смаку.

Тісто ділимо на шматочки і кожен розкачуємо в коржик, викладаємо трохи начинки, шматочок вершкового масла і защипуємо чебурек.

Обсмажуємо чебуреки у великій кількості розігрітої рослинної олії з двох сторін.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар