За таким рецептом виходять тонкі, соковиті чебуреки з ароматною начинкою.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- свинина – 500 г;
- борошно – 700 г;
- кип’яток – 200 г;
- яйце – 1 шт;
- масло вершкове – 100 г;
- цибуля – 3 шт;
- олія соняшникова;
- сіль і перець за смаком.
Процес приготування чебуреків
Розтоплюємо вершкове масло і охолоджуємо його.
Змішуємо масло з яйцем.
Борошно просіваємо і з’єднуємо з сіллю, частинами вливаємо воду і вимішуємо. З’єднуємо з яйцем і маслом і вимішуємо до однорідності.
Накриваємо тісто рушником і залишаємо настоюватись.
Подрібнюємо м’ясо в фарш і змішуємо з подрібненою блендером цибулею, солимо і перчимо до смаку.
Тісто ділимо на шматочки і кожен розкачуємо в коржик, викладаємо трохи начинки, шматочок вершкового масла і защипуємо чебурек.
Обсмажуємо чебуреки у великій кількості розігрітої рослинної олії з двох сторін.