Крильця виходять фантастично смачними! І все завдяки особливому маринаду, від якого м’ясо просто тане в роті! Такі крильця ідеально поєднуються з запеченою картоплею. Це буде прекрасна вечеря або частування для несподіваних гостей. Адже приготувати їх зовсім нескладно.
Основні інгредієнти:
- 500 г курячих крил
Інгредієнти, які потрібні для маринаду:
- По дві ст. л. меду / гірчиці / соєвого соусу / майонезу
- Сіль і чорний перець на ваш смак (можна взагалі без них)
Готуємо крильця в особливому маринаді
Для маринаду просто об’єднайте всі продукти, які вказані вище і перемішайте їх. За бажанням додайте трошки солі і чорного перчика.
Крила вимийте, висушіть на одноразових рушниках, перекладіть в глибоку ємність і залийте маринадом. Перемішайте, закрийте кришкою і помістіть на пару годинок в холодильник.
Після включіть духовку для розігріву на 180 °. Викладіть крильця на деко і готуйте до появи золотистої скоринки.