Як приготувати рибу смачно і просто, щоб всім сподобалося

Страви з риби та морепродуктів

Беремо будь-яку рибу і отримуємо смачну і ароматну страву. Все дуже просто і швидко, рибка не буде розпадатися і залишиться цілими шматочками.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • риба будь-яка, 600 г;
  • яйця, 2 шт;
  • сіль, перець, спеції, сухий часник;
  • борошно кукурудзяне великого помелу, 3 ст.л;
  • паприка, 1 ч.л;
  • сметана, 2 ст.л.

Процес приготування

Я брала хек, але ви можете використовувати минтай і інші види риби на свій смак.

Тушки промиваємо, очищаємо від всього зайвого, просушуємо паперовими рушниками, відокремлюємо філе і ріжемо порційними шматочками.

Руби посипаємо сіллю і перцем, спеціями.

Як приготувати рибу смачно і просто, щоб всім сподобалося

Яйця змішуємо з сіллю, усіма спеціями і сметаною, паприкою. Перемішуємо до однорідності.

Всипаємо кукурудзяну муку і вимішуємо до однорідності.

Кожен шматочок риби спочатку обвалюємо у звичайному борошні, потім опускаємо в кляр і викладаємо в розігріту на сковорідці соняшникову олію.

Як приготувати рибу смачно і просто, щоб всім сподобалося

Обсмажуємо по 2 – 3 хвилини з кожного боку і викладаємо на тарілку.

Така рибка виходить соковитою всередині з ароматною верхньою скоринкою, вона відмінно підходить до самих різних гарнірів. Я часто подаю з картопляним пюре, відварним рисом, домашніми соусами.

Як приготувати рибу смачно і просто, щоб всім сподобалося

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар