Я просто змащую курячу грудку. Так філе виходить дуже соковитим і ароматним

Запечена куряча грудка - рецепт Другі страви з птиці

Завдяки вершковому соусу, яким змащуємо куряче м’ясо, воно виходить дуже м’яким, соковитим, ароматним і неймовірно смачним.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • грудка куряча – 2 шт;
  • масло вершкове – 20 г;
  • часник = 2 зубчики;
  • сіль, перець, спеції;
  • помідор = 1 шт;
  • сир – 100 г.

Процес приготування

М’ясо добре промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, ріжемо на порційні шматки і відбиваємо з двох сторін.

Розм’якшене вершкове масло змішуємо з вашими улюбленими спеціями для курячого м’яса, сіллю, перцем.

Помідор ріжемо на 2 частини, видаляємо насіння і ріжемо на шматочки.

Сир тремо на грубій терці і змішуємо з помідором, нарізаною зеленню, трохи солимо і перчимо.

Викладаємо на кожну відбивну начинку з помідора і сиру, загортаємо конвертом.

Форму для запікання змащуємо олією і викладаємо конверти, зверху змащуємо маслом з часником.

Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо близько 30 хвилин до рум’яності.

Порада: начинку для таких курячих конвертів вибирайте самі за власним смаком. Наприклад, дуже смачно виходить з посіченим копченим м’ясом, з грибами та цибулею, з яйцями і зеленою цибулею, плавленим сирком.

Я просто змащую курячу грудку. Так філе виходить дуже соковитим і ароматним

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар