Завдяки вершковому соусу, яким змащуємо куряче м’ясо, воно виходить дуже м’яким, соковитим, ароматним і неймовірно смачним.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- грудка куряча – 2 шт;
- масло вершкове – 20 г;
- часник = 2 зубчики;
- сіль, перець, спеції;
- помідор = 1 шт;
- сир – 100 г.
Процес приготування
М’ясо добре промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, ріжемо на порційні шматки і відбиваємо з двох сторін.
Розм’якшене вершкове масло змішуємо з вашими улюбленими спеціями для курячого м’яса, сіллю, перцем.
Помідор ріжемо на 2 частини, видаляємо насіння і ріжемо на шматочки.
Сир тремо на грубій терці і змішуємо з помідором, нарізаною зеленню, трохи солимо і перчимо.
Викладаємо на кожну відбивну начинку з помідора і сиру, загортаємо конвертом.
Форму для запікання змащуємо олією і викладаємо конверти, зверху змащуємо маслом з часником.
Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо близько 30 хвилин до рум’яності.
Порада: начинку для таких курячих конвертів вибирайте самі за власним смаком. Наприклад, дуже смачно виходить з посіченим копченим м’ясом, з грибами та цибулею, з яйцями і зеленою цибулею, плавленим сирком.