Фарширований батон

Фарширований батон рецепт приготування Закуски

Простіше закусочного пирога може бути тільки фарширований батон. Соковитості начинці додає чудовий соус. Якщо ви любите погостріше, просто додайте більше часнику або покладіть гірчицю.

Інгредієнти

  • Батон – 2 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Огірки солоні – 1 шт.
  • Капуста пекінська – 60-70 г
  • Твердий сир – 250 г
  • Куряча грудка – 2 шт.
  • Ряжанка – 150 мл
  • Сметана – 3 ч. л.
  • Часник – 3 зуб.
  • Кріп – 4 пуч.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком

Як приготувати фарширований батон на закуску

Подрібніть кріп, додайте ряжанку, сметану, сіль і перець. Видавіть часник і перемішайте.

Відріжте верхівки у батонів. За допомогою ложки очистіть їх від м’якушки.

Наріжте помідор і огірок кільцями. Візьміть 4 листа пекінської капусти і тонко наріжте. Сир натріть на великій тертці.

Наріжте грудку кубиками і обсмажте до готовності на невеликій кількості соняшникової олії. Додайте сіль і перець.

Викладіть інгредієнти шарами всередину батона. Капуста, огірок, трохи сиру, курка, соус, скибочки помідора і шар сиру.

Перемістіть фаршировані батони на деко і запікайте при 120 градусах 5-7 хвилин.

Батони з начинкою виходять дуже рум’яні і хрусткі. Вони чудово замінять бутерброди до чаю і точно будуть смачніші і ситніші. Спробуйте, і ви не пошкодуєте.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар