Приголомшлива страва, яку можна використовувати як гарнір або основний прийому їжі. Салат виходить ніжним і дуже апетитним. Булгур надає йому ситність, а овочі роблять соковитим.
Необхідні продукти
- 250 грам помідорів
- 250 грам огірків
- 2 солодких перці
- півсклянки булгура
- половину цибулини
- пучок кропу
- пучок петрушки
- половина лимона
- 3 столові ложки соняшникової олії
- сіль, перець за смаком
Процес приготування салата з помідорами
Булгур кладемо в миску і промиваємо.
На сковороду кладемо вершкове масло, розтоплюємо і додаємо булгур. Постійно помішуючи обсмажуємо його 2-3 хвилини. Потім в сковороду наливаємо склянку води, перемішуємо і накриваємо кришкою. Зменшуємо вогонь до мінімуму і готуємо крупу 15 хвилин.
Огірки нарізаємо кубиком і кладемо в миску.
У солодкого перцю видаляємо хвостик і насіння, а потім нарізаємо кубиком. Кладемо його до огірків.
У помідорів видаляємо плодоніжки, нарізаємо кубиком і кладемо до решти продуктів. Туди ж кладемо подрібнену петрушку і кріп.
Цибулю очищаємо, нарізаємо кубиком і додаємо до решти продуктів.
Готовий булгур охолоджуємо і додаємо до овочів. Салат солимо і перчимо до смаку. Видавлюємо в нього лимонний сік і вливаємо олію. Все перемішуємо і подаємо до столу.
Особливий смак салату додає булгур. Він робить його більш цікавим і незвичним. Овочі прекрасно доповнюють цю крупу і всі разом робить салат просто приголомшливим.