Дуже смачні запечені стегенця

Запечені стегенця - відмінний рецепт Другі страви з птиці

У цьому рецепті ми розповімо вам як приготувати смачні стегенця з хрусткою скоринкою. Але так, щоб при цьому вони не пересохли і залишалися соковитими. Повірте, приготувавши стегенця один раз за цим рецептом, ви вже не будете використовувати інший, тому що мяско виходить чарівно смачним.

Необхідні продукти

  • 3 стегенця
  • 3 столові ложки сметани
  • сіль, перець за смаком
  • 2 зубчики часнику
  • 1 чайна ложка паприки
  • пів чайної ложки коріандру
  • 2 чайні ложки рослинної олії

Поетапний процес приготування

У миску кладемо сметану, додаємо часник, пропущений через прес, паприку, сіль, перець, коріандр і рослинну олію. Все добре перемішуємо.

Стегенця промиваємо і обсушуємо паперовими рушниками. Натираємо їх отриманим соусом і залишаємо маринуватися на 2-3 години.

У деко наливаємо воду, зверху ставимо решітку і викладаємо стегенця. Відправляємо їх в духовку, розігріту до 200 градусів. І випікаємо протягом 40 хвилин.

Готові стегенця подаємо з будь-яким гарніром.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар