Чоловік показав, як зробити грудку смачніше котлет. Готую всього за 15 хвилин, тепер вона завжди соковита

Другі страви з птиці

Куряча грудка за цим рецептом, виходить неймовірно м’якою і соковитою. Все це завдяки особливій паніровці і клярі. Ви витратите мінімум часу на приготування, зате отримаєте максимум задоволення від цієї страви.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • філе куряче, 500 г;
  • яйця, 2 шт;
  • сир, 200 г;
  • сметана, 2 ст.л;
  • крохмаль, 1 ст.л;
  • сіль і перець за смаком;
  • соєвий соус, 1 ст.л.

Процес приготування

Куряче м’ясо ріжемо на пласти і дуже добре відбиваємо.

Солимо і перчимо, посипаємо улюбленими спеціями для курячого м’яса.

Для кляру змішуємо сметану і яйця, соєвий соус, крохмаль.

Порада: щоб соус став набагато однорідніший, збийте спочатку віночком яйця і потім додайте їх до інших інгредієнтів.

Сир тремо на дрібній тертці.

Відбивні просушуємо серветками і мачаємо в кляр, потім обвалюємо в сирі, знову вмочаємо в клярі і в сирі.

Чоловік показав, як зробити грудку смачніше котлет. Готую всього за 15 хвилин, тепер вона завжди соковита

Розігріваємо олію на вогні трохи вище середнього і швидко обсмажуємо з усіх боків відбивні.

Чоловік показав, як зробити грудку смачніше котлет. Готую всього за 15 хвилин, тепер вона завжди соковита

Викладаємо на серветки і складаємо потім на тарілку.

Чоловік показав, як зробити грудку смачніше котлет. Готую всього за 15 хвилин, тепер вона завжди соковита

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь