Апетитний салат зі свіжої моркви

Салат зі свіжої моркви, рецепт приготування Салати з овочами

Мінімум інгредієнтів, мінімум часу, мінімум попередньої підготовки: і можна подавати на стіл апетитний салат зі свіжої моркви. Заінтригувала? Тоді терміново записуйте рецепт.

Закуска виходить ароматною, ситною і красивою, а ще її можна використовувати в якості намазки для бутербродів. Про вітаміни, які так необхідні в кінці зими говорити не буду: ви і без мене все прекрасно знаєте. Ця страва хоч і корисна, але неймовірно смачна: виключення з правила!

Необхідні інгредієнти:

  • дві великі моркви;
  • три курячих яйця;
  • чотири зубчики часнику (великих);
  • сир «Косичка» – за смаком;
  • майонез – для заправки.

Як приготувати апетитний салат зі свіжої моркви

Заздалегідь необхідно буде зробити тільки одне: відварити курячі яйця до стану «круто». Потім остудити їх у холодній воді і очистити від шкаралупи.

Тепер займемося безпосередньо складанням салату. Велику соковиту моркву очищаємо, промиваємо, натираємо на великій тертці.

У моркву відправляємо подрібнений часник, перемішуємо і прибираємо на деякий час в сторону: морква стане м’якше і пустить трохи соку.

Порада. При бажанні сюди ж можна додати сіль і чорний мелений перець.

Розберемося з сиром: можна використовувати сирні палички, сир «Косичка», копчений ковбасний сир. Вибираєте продукт на смак і нарізаєте його невеликими шматочками.

Порада. Якщо хочете взяти звичайний твердий сир, без проблем: але його потрібно буде натерти на великій тертці.

Яйця натираємо на великій тертці. До речі, дуже зручно їх подрібнювати за допомогою вилки: набагато швидше виходить.

Перекладаємо в салатник сир і яйця, заправляємо майонезом, перемішуємо. Салат готовий, але краще дати йому час постояти.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар