Заварні млинці на молоці

Заварні млинці - рецепт приготування Млинці

Пропоную приготувати не зовсім звичайні млинці, а заварні млинці на молоці. У порівнянні з традиційними, заварні млинці на смак більш м’які, ніжні і тануть у роті. Спробуйте приготувати таку смакоту до сніданку, порадуйте себе і рідних.

Складові

  • 1,5 склянки борошна;
  • 3 яйця;
  • 1 стакан води;
  • 1,5 склянки молока;
  • 60 грам вершкового масла;
  • сіль.

Процес приготування млинців

Воду з маслом і сіллю довести до кипіння. Посуд з вогню зняти і всипати борошно.

Борошно краще насипати через сито, просіваючи, воно стає більш насиченим киснем, що неодмінно позначається на смаку млинців. Вони стають більш ніжними і повітряними.

Розмішати тісто для млинців ложкою, трохи охолодити і додати яйця, добре розмішати.

Акуратно влити молоко і ще раз перемішати.

Можна використовувати для перемішування тіста міксер або віночок.

На розігрітій сковороді спекти млинці.

Смажити з двох сторін до золотистого кольору.

Подати з повидлом або варенням, посипавши цукром ванільним або пудрою.

Також смачні заварні млинці зі згущеним молоком або карамеллю. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар