Кабачки давно стали універсальними овочами, які сьогодні використовують для приготування різних страв, які ідеально підходять для спекотного, літнього періоду.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- кабачок, 1 шт;
- яйця, 2 шт.;
- молоко тепле, 300мл;
- борошно, 200 г;
- розпушувач, 1 ч. л;
- сіль, перець, чебрець та інші спеції за смаком;
- сир твердий тертий, 200 г;
- цибуля, чверть;
- зелень.
Процес приготування кабачкових млинців
Кабачок натираємо на великій тертці, солимо і перемішуємо.
Яйця з’єднуємо з молоком, перемішуємо до однорідності.
Всипаємо в молоко просіяне борошно і розпушувач, вимішуємо тісто, щоб воно стало густим і гладким.
Кабачки добре віджимаємо від соку та висипаємо масу в тісто, перемішуємо.
Цибулю дрібно ріжемо разом із зеленню на ваш смак і також додаємо в тісто.
Сир натираємо на великій тертці та висипаємо в тісто. Добре вимішуємо.
У масу додавайте різні спеції та перець на свій смак.
Сковороду змащуємо олією та викладаємо трохи маси, смажимо овочеві млинці на невеликому вогні під кришкою. З кожного боку по 5 хвилин.
Такі м’які та ароматні овочеві млинці подавайте з різними соусами та начинками на свій смак.
Можна приготувати часникове масло, змішавши розм’якшене вершкове масло з дрібно різаним кропом і тертим часником. До таких млинців саме воно.