Молода картопля завжди користується особливою любов’ю, причому – в різному приготуванні.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- картопля молода;
- оливкова олія – 5 ст.л;
- часник – 4 зубчики;
- розмарин – 0.5 ч.л;
- сіль – 2 ч.л;
- чебрець – 2 шт.
Процес приготування
Якщо не хочете чистити картоплю, просто добре її промийте.
З’єднуємо оливкову олію і сіль, перець, нарізані трави або пропущені через блендер, подрібнений часник і чебрець.
Картоплю укладаємо в глибоку ємність і поливаємо заправкою, добре перемішуємо.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо картоплю, накриваємо пергаментом.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо 50 хвилин, потім знімаємо верхній пергамент і запікаємо ще протягом 10 хвилин до рум’яності картоплі.
Подаємо страву зі свіжими салатами, м’ясними та рибними закусками і гострими соусами за смаком. Можна посипати нарізаною зеленню.