Всього 2 плавлених сирка і ціла миска печива готова

Печиво з плавленого сирка - рецепт приготування Печиво

Також, ще замість звичайного плавленого сирка можна використовувати шоколадний, а кунжут замінити маком. У Вас вийде зовсім інше печиво, зі своїм індивідуальним смаком. Замість масла, звичайно можна взяти і маргарин, але по можливості, не відхилятися від рецепта.

Підготуйте необхідні продукти:

  • 200 грам борошна
  • 200 грам плавленого сирка
  • одне яйце
  • 80 грам вершкового масла
  • 5 грам цукру
  • 40 грам кунжуту
  • половина чайної ложки солі
  • одна чайна ложка розпушувача

Натираємо плавлений сирок на тертці. До нього вбиваємо яйце, кладемо сіль і цукор. Далі кладемо розтоплене вершкове масло. Весь разом добре перемішуємо.

Всього 2 плавлених сирка і ціла миска печива готова

Борошно просіваємо, додаємо до нього розпушувач і змішуємо з іншими продуктами. Якщо тісто сильно прилипає до рук, додайте ще пару ложок борошна.

Тісто розкачуємо в формі прямокутника. Далі розрізаємо його на дві частини і скручуємо їх в рулети, які потім ділимо на середні шматочки.

Всього 2 плавлених сирка і ціла миска печива готова

Дно дека змащуємо маслом і викладаємо наше печива. Кожен виріб змащуємо молоком. Зручно це робити кулінарним пензликом. Зверху посипаємо кунжутом.

Всього 2 плавлених сирка і ціла миска печива готова

Час випічки всього 15 хвилин. Температурний режим встановіть 180 градусів. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар