Також, ще замість звичайного плавленого сирка можна використовувати шоколадний, а кунжут замінити маком. У Вас вийде зовсім інше печиво, зі своїм індивідуальним смаком. Замість масла, звичайно можна взяти і маргарин, але по можливості, не відхилятися від рецепта.
Підготуйте необхідні продукти:
- 200 грам борошна
- 200 грам плавленого сирка
- одне яйце
- 80 грам вершкового масла
- 5 грам цукру
- 40 грам кунжуту
- половина чайної ложки солі
- одна чайна ложка розпушувача
Натираємо плавлений сирок на тертці. До нього вбиваємо яйце, кладемо сіль і цукор. Далі кладемо розтоплене вершкове масло. Весь разом добре перемішуємо.
Борошно просіваємо, додаємо до нього розпушувач і змішуємо з іншими продуктами. Якщо тісто сильно прилипає до рук, додайте ще пару ложок борошна.
Тісто розкачуємо в формі прямокутника. Далі розрізаємо його на дві частини і скручуємо їх в рулети, які потім ділимо на середні шматочки.
Дно дека змащуємо маслом і викладаємо наше печива. Кожен виріб змащуємо молоком. Зручно це робити кулінарним пензликом. Зверху посипаємо кунжутом.
Час випічки всього 15 хвилин. Температурний режим встановіть 180 градусів. Смачного!