Красиве печиво у вигляді цукерки з начинкою, яку ви можете вибирати на свій смак. У моєму випадку, начинка з цукерками «Корівка», а ви можете брати шоколадні цукерки, або сам шоколад за смаком (білий, чорний, молочний) або шоколадну пасту.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- масло вершкове та сметана по 90 г;
- жовток, 1 шт;
- борошно, 200 г;
- розпушувач, 0.5 ч.л;
- цукерки «Корівка», 250 г.
Процес приготування печива «Цукерки»
Розм’якшене вершкове масло змішуємо зі сметаною та жовтком.
Борошно просіюємо і частину змішуємо з розпушувачем.
Всипаємо в тісто, вимішуємо і додаємо решту борошна. Вимішуємо м’яке тісто.
Стіл присипаємо борошном і розкачуємо пласт тіста. Ріжемо його трикутниками.
На край кожного трикутника викладаємо цукерку. Згортаємо трубочку і краї загортаємо, як обгортку у цукерки.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо печиво.
Випікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин до золотистості, але дивіться по своїй духовці.
Остуджуємо печиво на решітці, потім посипаємо цукровою пудрою і складаємо на тарілку.
Таке смачне і м’яке, з оригінальною, тягучою начинкою печиво, вам точно сподобається. Цукерки можна замінити шоколадом або шоколадною пастою.