Простий та швидкий рецепт медового печива

Печиво

У вас було таке, що їсте печиво і не можете відірватися? Виявляється, готувати подібні ласощі простіше простого. Ми маємо рецепт медового печива, яке викличе у вас бажання з’їсти три, чотири або навіть 5 штук за раз.

Складові:

  • 100 гр вершкового масла;
  • 80 гр цукру;
  • 2 яйця;
  • 140 гр меду;
  • 1 ч. ложка розпушувача;
  • дрібка солі;
  • 430 гр борошна.

Також:

  • яєчний білок;
  • 90 гр волоських горіхів.

Приготування медового печива:

Візьмемо глибоку тарілку або розіб’ємо в неї 2 сирі яйця. Додаємо цукор та невелику дрібку солі. Збиватимемо масу міксером протягом 2 хвилин.

Додаємо вершкове масло, знову збиваємо і відправимо в миску 140 грам солодкого меду, збиваємо. Не забудемо додати трохи розпушувача.

Потроху всипаємо просіяне борошно, починаємо замішувати тісто руками. Все виявляється простіше простого. Накриваємо пакетом та відправляємо в холодильник на 15 хвилин.

У блендер поміщаємо горіхи та перетворюємо їх на крихту.

Дістаємо тісто і ділимо його на частини вагою приблизно по 40 гр.

Простий та швидкий рецепт медового печива

Надаємо форму, змащуємо яєчним білком і обвалюємо в горіховій крихті. Викладаємо на лист вистелений пергаментним папером і відправляємо в духовку на 20 хвилин. Температура 180 градусів.

Простий та швидкий рецепт медового печива

Печиво готове! Приготувавши цю випічку одного разу, ви користуватиметеся цим рецептом постійно. Бажаємо вам нових кулінарних відкриттів!

Простий та швидкий рецепт медового печива

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар