Печиво м’яке, ароматне та апетитне печиво. Швидкий десерт: простий рецепт

Печиво

Один із найпростіших рецептів печива, для якого знадобиться найменший набір продуктів. Результат виходить вище за всілякі похвали.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • вершкове масло, 150 г;
  • йогурт натуральний або жирна сметана, 125 г;
  • цукор, 70 г;
  • яйце, 1 шт;
  • сіль дрібка;
  • ванілін за смаком;
  • борошно, близько 350 г;
  • розпушувач, 5 г;
  • пудра цукрова.

Процес приготування печива

Розм’якшене вершкове масло змішуємо з цукром і сіллю, яйцем, йогуртом або сметаною, перемішуємо до однорідності, розтираємо до розчинення цукру. За смаком ви можете додати ванілін.

Борошно просіюємо і всипаємо частинами в основу, добре вимішуємо. Кількість борошна регулюйте самостійно, щоб тісто вийшло м’яким і пружним.

Розкачуємо пласт із товщиною близько 0.5 см на столі, присипаному борошном і вирізаємо формою кругле печиво.

Печиво м'яке, ароматне та апетитне печиво. Швидкий десерт: простий рецепт

На середину кожної кладемо по чайній ложці шоколадної пасти, джему або іншої підсолоджувача, накриваємо другою стороною тіста.

Печиво м'яке, ароматне та апетитне печиво. Швидкий десерт: простий рецепт

Перекладаємо печиво на лист, застелений пергаментом.

Печиво м'яке, ароматне та апетитне печиво. Швидкий десерт: простий рецепт

Випікаємо при 180 градусах у вже розігрітій духовці близько 15 хвилин до рум’яності, але дивіться по особливостях духовки.

Охолоджене печиво посипаємо цукровою пудрою.

Печиво м'яке, ароматне та апетитне печиво. Швидкий десерт: простий рецепт

Ніжне та ароматне печиво, можна швидко приготувати та подавати до сніданку. Якщо вам до смаку цитрусові нотки в тісті, додайте замість ваніліну цедру лимона або апельсина, а як начинку – мед, змішаний з подрібненими горіхами та маком.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар