Закуска з сардин і вафельних конусів

Закуска з сардин і вафельних конусів - рецепт Святкові страви

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачної закуски, яка сподобається абсолютно всім. Ця страва відомо багатьом господиням. Якщо ви ще не пробували таку смакоту, то обов’язково приготуйте. Ви будете приємно здивовані. Подавати закуску треба в холодному вигляді. Вафельний конус розмокає і нагадує більше ніжний млинець. За нашим рецептом начинка складається з сардини в олії, цибулі і рису. Виходить дуже апетитною.

Необхідні інгредієнти

  • 450 гр сардини в олії
  • 200 гр рису
  • 2 яйця
  • соняшникова олія за смаком
  • 2 ріпчасті цибулі
  • сіль за смаком
  • чорний мелений перець за смаком
  • вафельні конуси за смаком
  • 3 столові ложки майонезу

Починаємо процес приготування закуски

В першу чергу попередньо відварюємо до готовності рис.

Потім очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно нарізаємо його. Після чого відправляємо обжарюватися на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії.

Тепер перекладаємо в окрему ємність рибу разом з маслом і розминаємо її виделкою.

Об’єднуємо з підготовленим цибулею і рисом. Солимо і перчимо до смаку. Добре перемішуємо.

В окремій ємності збиваємо трохи 2 яйця.

Вафельні конуси наповнюємо підготовленою начинкою і залишаємо на пару хвилин для того, щоб вони трохи розм’якли.

Тепер розігріваємо сковороду з олією. Вмочуємо кожну заготовку в яйці і відправляємо в сковороду обжарюватися до золотистого кольору з усіх боків.

Після чого залишаємо закуску остигати. До столу подаємо в холодному вигляді.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь