Смачний та ніжний салат «Наречений». Страва розкішна: не дарма він такий популярний зараз

Святкові страви

Смачний і ніжний салат з консервованою горбушою, розкішна страва яка відмінно поєднується з іншими закусками на святковому столі. Набір продуктів найпростіший і найдоступніший.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • горбуша консервована, 1 банка;
  • яйця відварені, 3 шт.;
  • картопля варена, 2 шт;
  • цибуля та морква по 2 шт;
  • зелена цибуля пучок;
  • майонез;
  • сир, 120 г.

Процес приготування салату «Наречений»

Рибу подрібнюємо виделкою, моркву та картопля натираємо на великій тертці, сир – на середній.

Салат формуємо в кільці, над кожним шаром робимо сіточку з майонезу.

  • Перший шар – картопля.
  • Другий шар – рибний.
  • Третій шар – розсипаємо нарізану зелену цибулю.
  • Четвертий шар – терта морква.
  • П’ятий шар – терті яйця.
  • Шостий шар – тертий сир.

Робимо над сиром сіточку з майонезу та прикрашаємо смужками зеленого горошку та червоною рибою, або зробіть декор на свій смак.

Шари можете за смаком солити та перчити.

Накриваємо салат плівкою і відправляємо в холодильник хоча б на 30 – 40 хвилин, щоб страва добре остудилася і трохи просочилася соусом.

Салат виходить з яскравим смаком горбуші, сир його ідеально доповнює і робить оригінальним.

Смачний та ніжний салат «Наречений». Страва розкішна: не дарма він такий популярний зараз

Якщо у вас немає зеленої цибулі, її можна замінити звичайну або мариновану, це додасть салату нових ноток.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар