Закуска для будь-якого свята. Соковитий та ніжний: смачний закусочний торт

Святкові страви

Модні останнім часом закусочні торти завжди знаходять своє місце на святковому столі. Ідеальна закуска для будь-якого свята, готується просто та виходить смачно.

Необхідні продукти:

  • курячі гомілки, 6 шт;
  • соєвий соус, 3 ст.л;
  • сіль, перець, паприка, часник;
  • печериці, 500 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • лаваш тонкий, 6 кружків;
  • яйця, 3 шт.;
  • чорнослив та волоські горіхи по 60 г;
  • майонез та сметана по 3 ст.л;
  • часник, 2 зубчики;
  • сир 200 г

Як приготувати закусочний торт

М’ясо маринуємо в соєвому соусі, гірчиці, спеціях, солі.

Викладаємо у форму та запікаємо при 180 градусах близько 40 хвилин.

Цибулю обсмажуємо в соняшниковій олії і додаємо шматочки печериць, смажимо до готовності, солимо і перчимо.

З лаваша вирізаємо кружечки одного розміру.

Яйця змішуємо з ароматними травами і занурюємо в цю суміш кружки лаваша та обсмажуємо по хвилині з кожного боку до рум’яності.

М’ясо ріжемо шматочками.

Для соусу змішуємо майонез зі сметаною та видавленим часником.

Формуємо торт у кільці, кожен шар покриваємо сіточкою соусу.

На кожен лаваш викладайте начинки, черговість вигадуйте самі. Можна спочатку м’ясо, потім гриби із цибулею.

Накриваємо плівкою та відправляємо в холодильник на ніч.

Забираємо кільце, прикрашаємо тертим сиром, свіжою зеленню.

Закуска для будь-якого свята. Соковитий та ніжний: смачний закусочний торт

Закусочний торт легко розрізається, дуже гарний, апетитний та ситний, чудова закуска на святковий стіл.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар