Закуска з кабачків – смачна страва, яке можна готувати навіть взимку. Вона відмінно доповнить повсякденний або святковий стіл. І вже точно припаде до смаку вашим гостям і близьким. Закуска виходить красивою з легкою пікантною ноткою.
Необхідні продукти
- 500 грам кабачків
- 3 помідори
- 100 грам сиру
- 3 зубчики часнику
- 100 грам майонезу
- 150 грам пшеничного борошна
- 20 грам кропу
- 3 курячих яйця
- сіль, перець за смаком
- соняшникова олія
Процес приготування закуски з кабачків
Кабачки нарізаємо кружечками шириною 1 см. Перекладаємо в миску і солимо.
У чашку вбиваємо курячі яйця, солимо, перчимо до смаку і перемішуємо виделкою.
Нагріваємо сковороду і вливаємо олію. Кабачок обвалюємо в борошні, а потім занурюємо в яйце і перекладаємо на сковороду.
Обсмажуємо кабачки з двох боків до рум’яного стану. Знімаємо з сковороди і перекладаємо на тарілку.
Подрібнюємо приготований кріп, додаємо його до майонезу. Туди ж видавлюємо через прес часник і перемішуємо.
Помідори нарізаємо кружечками, натираємо на тертці сир.
Кабачок змащуємо соусом, зверху кладемо помідор і кладемо на деко, застелене пергаментним папером. Точно так чинимо з іншими кабачками. Зверху присипаємо закуску тертим сиром і відправляємо в духовку.
Запікаємо при температурі 150 градусів протягом 15 хвилин. Потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Така закуска виходить смачною не тільки в гарячому, але і в холодному вигляді.