Відмінна закуска з кабачків

Закуска з кабачків - покроковий рецепт Гарячі закуски

Закуска з кабачків – смачна страва, яке можна готувати навіть взимку. Вона відмінно доповнить повсякденний або святковий стіл. І вже точно припаде до смаку вашим гостям і близьким. Закуска виходить красивою з легкою пікантною ноткою.

Необхідні продукти

  • 500 грам кабачків
  • 3 помідори
  • 100 грам сиру
  • 3 зубчики часнику
  • 100 грам майонезу
  • 150 грам пшеничного борошна
  • 20 грам кропу
  • 3 курячих яйця
  • сіль, перець за смаком
  • соняшникова олія

Процес приготування закуски з кабачків

Кабачки нарізаємо кружечками шириною 1 см. Перекладаємо в миску і солимо.

У чашку вбиваємо курячі яйця, солимо, перчимо до смаку і перемішуємо виделкою.

Нагріваємо сковороду і вливаємо олію. Кабачок обвалюємо в борошні, а потім занурюємо в яйце і перекладаємо на сковороду.

Обсмажуємо кабачки з двох боків до рум’яного стану. Знімаємо з сковороди і перекладаємо на тарілку.

Подрібнюємо приготований кріп, додаємо його до майонезу. Туди ж видавлюємо через прес часник і перемішуємо.

Помідори нарізаємо кружечками, натираємо на тертці сир.

Кабачок змащуємо соусом, зверху кладемо помідор і кладемо на деко, застелене пергаментним папером. Точно так чинимо з іншими кабачками. Зверху присипаємо закуску тертим сиром і відправляємо в духовку.

Запікаємо при температурі 150 градусів протягом 15 хвилин. Потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Така закуска виходить смачною не тільки в гарячому, але і в холодному вигляді.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь