Ще раз переконалася, що чим простіше, тим смачніше: швидкий сніданок або перекус

Гарячі закуски

Можна пекти хоч кожен день і все одно не набридне. Завдяки такій смакоті, мій чоловік став вранці снідати.

Необхідні продукти:

  • Листкове бездріжджове тісто – 350 гр.
  • Будь-який фарш – 200 гр.
  • Помідор – 1 шт.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Майонез – за смаком.
  • Твердий сир – 80-100 гр.
  • Сіль, перець – за смаком.

Покроковий процес приготування:

1. Фарш солимо, перчимо до смаку і добре перемішуємо.

2. Помідор дрібно нарізаємо.

3. Солодкий перець нарізаємо кубиками. З’єднуємо з помідорами і перемішуємо.

4. Сир натираємо на дрібній тертці.

5. Листкове бездріжджове тісто злегка розкачуємо і за допомогою блюдечка вирізаємо рівне коло.

6. Деко застелити пергаментним папером і викладаємо кружки листкового тіста.

7. На листкове тісто тонким шаром викладаємо фарш. Зверху на фарш викладаємо помідори з перцем. Злегка змащуємо майонезом і посипаємо натертим сиром.

8. Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на 30-35 хвилин.

Ще раз переконалася, що чим простіше, тим смачніше: швидкий сніданок або перекус

Це настільки смачно, що навіть крихт не залишається, а готується досить швидко. Підійде і для сніданку і для перекусу. Діти просто в захваті від такогої “міні-піци”.

Ще раз переконалася, що чим простіше, тим смачніше: швидкий сніданок або перекус

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь