Даний крем ви зможете приготувати всього за п’ять хвилин! Він прекрасно тримає форму. А якщо ви потримайте крем в холодильнику, то зможете з нього робити декор для різних десертів і міняти колір за допомогою барвників.
Необхідні інгредієнти, щоб приготувати масляний крем:
- молоко – 100 мл;
- масло вершкове кімнатної температури – 250 г;
- ванілін – 1 пакетик;
- цукрова пудра – 200 г;
Як приготувати масляний крем
Молочко перелийте в сотейник або інший відповідний посуд і помістіть на вогонь. Після того, як закипить, приберіть з плити молоко і дайте охолонути.
Потім всі продукти змішайте і збивайте за допомогою міксера до утворення однорідної консистенції, приблизно п’ять хвилин. Маса повинна вийде перламутрового кольору.
Корисні поради по збивання крему:
- Іноді крем необхідно збивати довше, ніж п’ять хвилин. Тому збивайте стільки, скільки потрібно.
- Краще збивати на маленькій швидкості.
- Якщо у вас немає міксера, то збивайте вручну, використовуючи віночок або інший зручний кухонний прилад.
- У блендері або комбайні крем неможливо збити.