Вершковий крем «П’ятихвилинка» з найпростіших інгредієнтів

Вершковий крем «П'ятихвилинка» - рецепт приготування Крем для торта

Даний крем ви зможете приготувати всього за п’ять хвилин! Він прекрасно тримає форму. А якщо ви потримайте крем в холодильнику, то зможете з нього робити декор для різних десертів і міняти колір за допомогою барвників.

Необхідні інгредієнти, щоб приготувати масляний крем:

  • молоко – 100 мл;
  • масло вершкове кімнатної температури – 250 г;
  • ванілін – 1 пакетик;
  • цукрова пудра – 200 г;

Як приготувати масляний крем

Молочко перелийте в сотейник або інший відповідний посуд і помістіть на вогонь. Після того, як закипить, приберіть з плити молоко і дайте охолонути.

Потім всі продукти змішайте і збивайте за допомогою міксера до утворення однорідної консистенції, приблизно п’ять хвилин. Маса повинна вийде перламутрового кольору.

Корисні поради по збивання крему:

  • Іноді крем необхідно збивати довше, ніж п’ять хвилин. Тому збивайте стільки, скільки потрібно.
  • Краще збивати на маленькій швидкості.
  • Якщо у вас немає міксера, то збивайте вручну, використовуючи віночок або інший зручний кухонний прилад.
  • У блендері або комбайні крем неможливо збити.
Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар