Легкий сирний крем, бюджетний і надійний

Крем для торта

Дуже смачний, щільний і в той же час повітряний вершковий крем. Такий крем добре підходить і для промазування коржів різноманітних тортів, і для прикраси капкейків. Крем має ніжний смак з приємною консистенцією.

Спробуйте приготувати такий крем до випічки і ви будете приємно здивовані!

Продукти:

  • Сир (зернистий) жирність не менше 9% – 250 гр.
  • Масло – 150 гр.
  • Ванільний цукор – 10 гр.
  • Цукрова пудра – 100 гр.

Як приготувати легкий сирний крем

У чашу міксера висипаємо зернистий сир.

До сиру додаємо ванільний цукор і гарненько все перетираємо блендером до однорідної пастоподібної маси.

В окрему миску викладаємо розм’якшене вершкове масло.

До розм’якшеного масла додаємо цукрову пудру і збиваємо все в повітряну пухку масу.

Збиваємо міксером на середніх оборотах приблизно 3-4 хвилини.

До отриманої суміші додаємо раніше збиту сирну масу.

Все добре перемішуємо і ще трохи збиваємо міксером до однорідності. Буквально кілька хвилин. Крем готовий!

Отриманий крем викладаємо в кондитерський мішок і прикрашаємо готові капкейкі або торт. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар