Смачні млинці-рулетики з сирно-банановим кремом

Млинці-рулетики з сирно-банановим кремом, рецепт приготування Млинці

Тонкі млинці, ніжна і ароматна сирно-бананова начинка, а також смачний шоколадний соус: складно не закохатися в це поєднання. Такий десерт стане вашим улюбленцем. Ваші діти будуть в захваті. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Необхідні інгредієнти

Для млинців

  • 200 гр рисової муки
  • 20 гр картопляного крохмалю
  • 40 гр цукрового піску
  • 500 мл молока
  • 2 яйця
  • 30 гр вершкового масла
  • рослинна олія для смаження
  • дрібка солі

Для начинки

  • 200 гр жирного домашнього сиру
  • 3 столові ложки сметани
  • 3 столові ложки згущеного молока
  • 2 банана

Для соусу

  • 2 столові ложки цукрового піску
  • 2 столові ложки какао
  • 2 столові ложки сметани
  • 30 гр вершкового масла

Покроковий процес приготування млинців з сирно-банановим кремом

В першу чергу в окрему ємність відправляємо муку, сіль, цукровий пісок і крохмаль. Добре все перемішуємо.

Після чого, поступово вливаючи молоко, доводимо до однорідності.

Потім додаємо яйця і вершкове масло, попередньо розтоплене. Віночком збиваємо все до однорідного тіста.

Тепер обсмажуємо звичайні млинці з двох сторін.

Після чого беремося за приготування начинки. Для цього в окремій ємності об’єднуємо сир, згущене молоко і сметану. Перемішуємо все.

Укладаємо млинці внахлест і в результаті отримуємо млинцеве полотно. Змащуємо поверхню підготовленою сирною сумішшю.

Потім очищаємо банан і нарізаємо його кружечками. Викладаємо їх на край полотна і звертаємо все в щільний рол. Нарізаємо невеликими шматочками.

Після чого беремося за приготування соусу. Для цього в сотейнику об’єднуємо цукровий пісок, какао, сметану і вершкове масло.

Ставимо на вогонь і прогріваємо до рідкого стану. Потім поливаємо заливкою млинці і подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар