Смачні креми для торта на згущеному молоці, які робляться швидко і без варіння

Крем для торта

Ніжний крем це важлива складова будь-якого торта або тістечок. З їх допомогою роблять прошарок, покривають, витончено і красиво прикрашають.

Я хочу вам запропонувати два нескладних рецепта кремів, які допоможуть вам зробити чудово смачні частування. Робляться вони настільки легко, що впорається будь-яка господиня. Їх важлива перевага – це мінімум інгредієнтів і швидкість приготування. Вам навіть не знадобиться нічого варити.

Перший рецепт крему найпростіший з 2 інгредієнтів

Треба визнати він калорійний, але при цьому ніжний.

Знадобляться:

  • масло вершкове 200 грам. Не менш 72.5% жирності
  • незбиране згущене молоко 1 банка (380 гр.).

Робиться крем дуже просто

Масло має бути розм’якшене, тому заздалегідь дістаємо його з холодильника або хвилинкудві гріємо в мікрохвильовій печі (тільки щоб не розтопити!). Ріжемо його шматочками, викладаємо в маленьку каструльку, виливаємо згущене молоко (кімнатної температури). Змішуємо, розминаємо масло звичайної ложкою і збиваємо.

Перед використанням, крем треба охолодити прибравши ненадовго в холодильник. Він стане більш щільним і з ним зручніше працювати.

Я робила два рази такий крем, обмазувала і покривала тортик. Виходить добре, за кількістю виходить в міру, він м’який (не застигає, як парафін), але добре тримається і смачний. Звичайно, якщо для прикраси використовувати, то можна додавати і барвники.

Другий рецепт крему на згущеному молоці і жовтках

Це більш ніжний крем, з ним добре робити і прошарок для коржів, наповнення для еклерів.

Для нього знадобляться:

  • 120 гр. (приблизно третина) банки цільного згущеного молока,
  • 180-200 гр. вершкового масла. Добре підходить Селянське,
  • 2 жовтки, білки потрібно відокремити, вони не використовуються,
  • 1 маленький пакетик ваніліну або на ваш смак інший ароматизатор.

Як приготувати

Також варити нічого не буде потрібно. Потрібен буде міксер. Яйця розбиває, відокремлюємо жовтки, вони нам і потрібні.

Масло має бути розм’якшеним, ріжемо його шматочками і викладаємо в миску міксера або інший зручний для збивання посуд.

Вливаємо потрібну кількість згущеного молока. Розминаємо трохи масло і змішуємо їх звичайною ложкою.

Починаємо збивати міксером на мінімальній швидкості до утворення однорідної ніжної маси. Вливаємо жовтки і збиваємо ще півторидві хвилини. Кремова маса повинна стати більш повітряною і збільшитися в об’ємі.

Додавши ванілін або інший ароматизатор (можна дві столові ложки лікеру), остаточно збиваємо ще хвилину, переключивши міксер на максимальну швидкість.

Ніжний крем готовий до використання. Якщо використовуєте для прошарку, то рекомендую після того як промазали і зібрали торт, дати йому постояти години півторидві при кімнатній температурі. Тільки потім прибирати в холодильник.

Як бачите, все зовсім нескладно.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар