Салат з пекінської капусти з сухариками

Салат з пекінської капусти - рецепт приготування Салати з сухариками

Салат з пекінської капусти з сухариками і куркою – соковитий, хрусткий і дуже смачний салат. Дана страва є холодною закускою, відмінно підійде для невеликого святкового столу.

Салат не викличе у вас складнощів при приготуванні, а результат приємно здивує.

Сухарики для салату

Сухарики для цієї закуски краще приготувати самостійно.

Потрібно нарізати багет невеликими кубиками, злегка збризнути оливковою олією і посолити. Після цього просушити шматочки хліба в духовій шафі.

Інгредієнти

  • Капуста пекінська – 300 г
  • Помідор – 1 шт.
  • Філе куряче – 150 г
  • Сир твердий – 150 г
  • Яйця перепелині – 5 шт.
  • Сухарики білі – 100 г
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка

Як приготувати салат з пекінської капусти з сухариками

Нижній шар салату складається з пекінської капусти.

Її слід помити і порізати дрібною соломкою. Викласти на окрему тарілку.

Наступний шар – куряча грудка.

Спочатку її потрібно відварити і остудити, потім порізати невеликими кубиками і розкласти поверх капустяного шару.

Посолити все за смаком.

Далі помити помідор, порізати кубиками і сформувати з нього наступний шар салату.

Поверх порізаного помідора викласти сухарики.

Ви можете придбати готові сухарики в магазині або приготувати їх самостійно.

Настала черга перепелиних яєць – спочатку їх необхідно відварити, потім почистити і нарізати половинками.

Викласти яйця на салат, трохи посолити і змастити все майонезом.

Фінальний шар салату – сирний.

Твердий сир натерти на дрібній тертці і посипати ним зверху салат. За бажанням прикрасити страву листям петрушки.

Прекрасно, салат з пекінською капустою і сухариками готовий, можете подавати страву гостям. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар