Відмінний салат з найпростіших продуктів. Подати можна до свята або просто приготувати на вечерю. Готується дуже просто, виглядає святково і точно буде вам до смаку.
Необхідні продукти
- 400 грам курячої печінки
- 200 грам солоних або маринованих огірків
- 2 моркви
- 2 цибулини
- 5 курячих яєць
- 100 грам майонезу
- сіль, перець за смаком
Салат по-селянськи: процес приготування
Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими четвертинками.
У сковороду наливаємо соняшникову олію і кладемо печінку. Обсмажуємо з двох сторін під кришкою до рум’яного стану. Очищену моркву натираємо на грубій терці.
В іншу сковороду кладемо цибулю і обсмажуємо до рум’яного стану. Потім додаємо моркву, все перемішуємо і обсмажуємо все разом ще 10 хвилин. Готові овочі перекладаємо на паперовий рушник.
Обсмажену печінку також перекладаємо на паперовий рушник, солимо і перчимо до смаку.
Мариновані або солоні огірки нарізаємо брусочками.
Яйця відварюємо круто, очищаємо і відокремлюємо білки від жовтків. Окремо натираємо на дрібній тертці.
Обсмажену печінку нарізаємо невеликими шматочками.
Збираємо салат. Перший шар викладаємо з печінки, змащуємо майонезом і викладаємо шар з моркви з цибулею. Зверху робимо майонезну сіточку і викладаємо шар з огірків. Зверху на огірки видавлюємо через прес часник, він додасть пікантну нотку салату. Наступний шар робимо з тертого жовтка, змащуємо майонезом і викладаємо білковий шар. Готовий салат подаємо до столу.