Рецепт найніжнішого крему «Шарлот» для тортів і тістечок

Крем для торта

Такий крем готується з самих звичайних продуктів і є універсальним.

Інгредієнти, які знадобляться:

  • Чотири стол. ложки цукру;
  • 200 г вершкового масла;
  • 100 мл молока;
  • Два яйця.

Починаємо готувати крем «Шарлот»

Розбийте яйця в глибокий посуд, насипте цукор і збийте. Влийте молоко і розмішайте.

Перелийте суміш в каструлю і підігрійте на вогні слабкої інтенсивності або водяній бані. Весь час при цьому помішуйте, поки маса не стане густою. Суміш не повинна закипіти і варитися! Після нехай охолоне.

Окремо збийте масло м’якого стану за допомогою міксера і перекладіть в крем невеликими порціями. При цьому продовжуйте збивати.

У підсумку ви повинні отримати крем повітряної консистенції і однорідного стану.

Зберігати крем можна не більше 3-4 днів в закритому посуді в холодильній камері.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь