Пишні, м’які і дуже смачні булочки

Дуже смачні булочки - рецепт приготування Булочки

Записуйте рецепт чарівних булочок!

Складові

  • Борошно – 600 гр.
  • Сухі дріжджі – 1 пакетик
  • Молоко – 250 мл.
  • Яєчні жовтки – 4 шт.
  • Вершкове масло – 100 гр.
  • Ванілін – 1 пакетик
  • Цукор – 100 гр.
  • Дрібка солі

Для змащення

  • Жовток – 1 шт.
  • Молоко – 2 ст. ложки

Покроковий процес приготування булочок

Розводимо в теплому молоці дріжджі, додаємо 1-2 ст. ложки цукру і 1-2 ст. ложки борошна.

Перемішуємо і ставимо опару в тепле місце хвилин на 15, щоб дріжджі активувалися.

Додаємо поступово просіяне борошно. Має вийти тісто не липнуче до рук.

Розміщуємо тісто в миску, змащену олією і ставимо в тепле місце для підняття.

З готового тіста формуємо булочки і викладаємо на невеликій відстані один до одного.

Деко з булками залишаємо в теплому місці для підняття, потім змащуємо сумішшю жовтка і вершків.

Випікаємо при 200 С протягом 20-25 хвилин.

Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар