Приголомшливо смачна маринована капустка

Маринування на зиму

Маринована капуста з болгарським перцем – це страва, яку дійсно дуже легко приготувати. Така капуста обов’язково вийде дуже соковитою, хрумкою і красивою.

Що потрібно для приготування цієї страви:

  • 5 кілограм капусти.
  • 1 кілограм морквини.
  • 1 кілограм ріпчастої цибулі.
  • 1 кілограм болгарського перцю.
  • 250 мілілітрів 9 процентного оцту.
  • 250 мілілітрів соняшникової олії.
  • 250 грам цукрового піску.
  • 180 грам солі.
  • Кілька горошин перцю.

Починаємо готувати капусту

Нарізаємо цибулю півкільцями, а капусту дрібно шаткуємо.

Морквину натираємо на грубій терці, а болгарський перець ріжемо тонкими скибочками.

Необхідно довести до кипіння воду і додаємо туди сіль, цукровий пісок і олію. Все це доводимо до кипіння. Зняти воду з вогню і додати оцет. Готово.

Безумовно, завжди можна приготувати все це і без оцту. В якійсь мірі, оцет несприятливо впливає на стан нашого здоров’я, але в невеликій концентрації, серйозної шкоди він не принесе.

  • Перемішати всі овочі і розкласти їх по банкам.
  • Теплим маринадом заливаємо все це.
  • Після цього прибрати салат в холодильник на 12 годин. Готово.

Такий салат, до того ж може зберігатися в холодильнику досить тривалий час.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь