Просто кабачок, а рецепт вийшов незабутній. З’їдають і просять добавки

Млинці

Такі оладки виходять насправді дуже м’якими і ніжними, з курячим фаршем і майже не вбирають в себе соняшникову олію.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки – 1 шт;
  • фарш курячий – 300 г;
  • яйце – 1 шт;
  • цибуля – 1 шт;
  • часник – 3 зубчики;
  • сир- 50 г;
  • зелень;
  • борошно – 2 ст.л;
  • сіль, перець, спеції.

Процес приготування кабачкових оладок

Кабачки вибирайте молоді, тоді не доведеться очищати шкірку і видаляти насіння.

Кабачки ріжемо на шматочки, цибулю також, укладаємо в чашу блендера і додаємо часник.

Порада: якщо немає блендера, використовуємо м’ясорубку з дрібною сіточкою або просто натираємо на середній тертці.

Отримане пюре змішуємо з тертим на середній тертці сиром, фаршем, яйцем, нарізаною зеленню за смаком.

Порада: твердий сир вибирайте тільки якісний, який точно буде добре плавитися.

Додаємо борошно і сіль, перець, спеції за смаком.

Розігріваємо трохи соняшникової олії і викладаємо тісто столовою ложкою.

Обсмажуємо до рум’яності з двох сторін.

Подаємо оладки зі сметаною або з сметанним соусом з дрібно нарізаною зеленню і подрібненим часником. Можна ще додати трохи гірчиці.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар