Такі оладки виходять насправді дуже м’якими і ніжними, з курячим фаршем і майже не вбирають в себе соняшникову олію.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки – 1 шт;
- фарш курячий – 300 г;
- яйце – 1 шт;
- цибуля – 1 шт;
- часник – 3 зубчики;
- сир- 50 г;
- зелень;
- борошно – 2 ст.л;
- сіль, перець, спеції.
Процес приготування кабачкових оладок
Кабачки вибирайте молоді, тоді не доведеться очищати шкірку і видаляти насіння.
Кабачки ріжемо на шматочки, цибулю також, укладаємо в чашу блендера і додаємо часник.
Порада: якщо немає блендера, використовуємо м’ясорубку з дрібною сіточкою або просто натираємо на середній тертці.
Отримане пюре змішуємо з тертим на середній тертці сиром, фаршем, яйцем, нарізаною зеленню за смаком.
Порада: твердий сир вибирайте тільки якісний, який точно буде добре плавитися.
Додаємо борошно і сіль, перець, спеції за смаком.
Розігріваємо трохи соняшникової олії і викладаємо тісто столовою ложкою.
Обсмажуємо до рум’яності з двох сторін.
Подаємо оладки зі сметаною або з сметанним соусом з дрібно нарізаною зеленню і подрібненим часником. Можна ще додати трохи гірчиці.