У цій рубриці наші кулінари діляться рецептами м’ясних супів з фотографіями. М’ясний бульйон вариться на курці, яловичині і з інших видів м’яса. Серед популярних перших страв з м’яса можна назвати: борщ, курячі, картопляні, квасолеві, горохові та багато інших супів.
Здебільшого супи готуються на м’ясному бульйоні з яловичини, баранини або курки. М’ясо надає супу певний смак і наваристість, проте все більшою популярністю останнім часом користуються супи на овочевому бульйоні. Вважається, що м’ясні бульйони для супів смачніші, а овочеві – більш корисні. Але ми-то знаємо, що все в цьому світі відносно, та й традиції ніхто не відміняв … Так що із задоволенням представляємо вам колекцію м’ясних супів з покроковими фото і найдокладнішими інструкціями приготування.
Буду готувати ще багато разів! Такий суп з яєчними млинцями виручить Вас і урізноманітнить повсякденне меню. Готується швидко, виходить дуже смачний, красивий і ароматний.
Сьогодні ділюся рецептом Супу з галушками найзручнішим методом. Я намагаюся, кожен день варити супи, варю різні, але з галушками це один з наших улюблених.
Приголомшливий аромат і незабутній смак цього супу підкорюють назавжди! Він ідеально підходить для того, щоб миттєво зігрітися, коли холодно, відновити
Ми пропонуємо вам приготувати курячий супчик за болгарським рецептом. У ньому дуже цікава зажарка, яка надає готовій страві новий смак. Суп виходить ситним
Курячий суп з рисом і сиром цілком можна назвати дієтичним. Всі інгредієнти в ньому створюють свій букет смаку. Можна, звичайно, замінити дорогу цибулю-порей