Як я готую незвично суп з Галушками. Ділюся улюбленим рецептом

М'ясні супи

Сьогодні ділюся рецептом Супу з галушками найзручнішим методом. Я намагаюся, кожен день варити супи, варю різні, але з галушками це один з наших улюблених. Мені подобається він за швидкість приготування і звичайно ж смак. Та й галушки я роблю різні картопляні, манні і навіть з сиру. Сьогодні хочу поділиться моїм улюбленим методом формування галушок, хочу щоб дізналися про нього всі, адже таким методом галушки виходять практично однаковими і ніжними ніжними.

Необхідні продукти:

  • М’ясо – 500 гр.
  • Вода – 2 літри
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Часник – 1-2 зуб.

Для галушок:

  • Яйця – 2 шт.
  • Сіль – 1/3 ч.л.
  • Борошно – 60-100 гр.

Як приготувати суп з Галушками

Для початку приготуємо бульйон, можна приготувати з будь-якого м’яса, у мене сьогодні курячий. Знімаю накип, додаю цибулину, лавровий лист, сіль. Щоб бульйон був світлий варю його на невеликому вогні і кришку не закриваю до кінця.

Каструля у мене об’ємом 3,6 літра. Поки готується бульйон, підготуємо овочі. Моркву натремо на грубій терці. Цибулину порізати кубиками. Картоплю поріжемо як Вам більше подобається кубиками або брусочками, обов’язково картоплю промиваю, щоб змити крохмаль, тоді бульйон залишиться світлим, після додавання картоплі.

Як я готую незвично суп з Галушками. Ділюся улюбленим рецептом

Як тільки бульйон буде готовий. Виймаємо м’ясо і додаємо відразу картоплю. Беремо сковорідку наливаємо трохи олії, багато додавати не варто, щоб не забити олією суп.

Кладемо цибулю і смажимо до напівпрозорості. Тепер додаємо моркву і смажимо ще все разом пару хвилин. За бажанням можна додати дрібно порізаний перець. Додаємо до картоплі і варимо до готовності. Іноді я зажарку не роблю, моркву нарізаю кружечками і додаю разом з цибулею одночасно з картоплею.

Як я готую незвично суп з Галушками. Ділюся улюбленим рецептом

Приготуємо тісто на галушки. Розбиваємо 2 яйця, додаємо трохи солі, перемішуємо. Тепер поступово додаємо борошно. На 2 яйця мені потрібно приблизно 80 грам борошна. Тісто не повинно бути занадто рідким, але і не густе.

Тепер беремо кондитерський мішок і кладемо в нього тісто. Можна взяти звичайний щільний мішечок і зрізати у нього краєчок. Ножиці обов’язково повинні бути мокрими. Видавлюємо трохи тіста і відрізаємо ножицями. Так продовжуємо з усім тістом. Це дуже швидко і при цьому галушки, практично всі однакового розміру.

Як я готую незвично суп з Галушками. Ділюся улюбленим рецептом

Варимо як спливуть хвилини 3, додаємо за бажанням часник і зелень. Даємо настоятися хвилин 5-10 і можна подавати до столу.

Ароматно, апетитно і швидко. До того ж такі галушки не розбухають в супі і наступний день залишаються такої ж форми. Тому можна сміливо суп прибирати в холодильник і на наступний день розігрівати.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар