Курячий суп з сирними кульками

М'ясні супи

Звичайний суп на курячому бульйоні перетворився на справжній делікатес завдяки одній кулінарній хитрості. Я зробила ситне тісто, з якого накатала кульок. Вони то і додали ту апетитну родзинку страві. Діти в захваті, чоловік ситий і задоволений, а значить місія виконана успішно!

Необхідні продукти:

  • Куряче стегно – 700 г
  • Вода – 3 л
  • Морква – 100 г
  • Цибуля – 150 г
  • Картопля – 500 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Соняшникова олія – 1 ст. л.
  • Пшеничне борошно – 100 г
  • Твердий сир – 100 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Вермішель тонка – 70 г
  • Сіль – 35 г

Як приготувати суп з сирними кульками

Помийте курячі стегна, складіть у каструлю і залийте водою. Доведіть до кипіння, зніміть піну і варіть 40 хвилин.

Змішайте розм’якшене вершкове масло, борошно, яйце, 0,5 ч. л. солі і тертий сир. Замісіть сирне тісто і скачайте з нього невеликі кульки.

Курячий суп з сирними кульками

Очистіть овочі та наріжте їх кубиками. Розігрійте олію на сковорідці і обсмажте цибулю і моркву на середньому вогні протягом 5-7 хвилин.

Дістаньте курку з бульйону і додайте в нього зажарку, картоплю, сирні кульки і 1 ст. л. солі. Варіть 15 хвилин.

Курячий суп з сирними кульками

Зніміть м’ясо з кістки і поверніть в каструлю. Всипте вермішель і готуйте ще 5 хвилин. Смачного!

Курячий суп з сирними кульками

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар