Курячий супчик із секретною засмажкою

Курячий супчик, рецепт приготування М'ясні супи

Ми пропонуємо вам приготувати курячий супчик за болгарським рецептом. У ньому дуже цікава зажарка, яка надає готовій страві новий смак. Суп виходить ситним, ароматним і дуже смачним. Його із задоволенням будуть їсти і діти, і дорослі.

Необхідні продукти

  • 600 грам курячого м’яса
  • 2 літри води
  • 7 горошків запашного перцю
  • 1 стебло селери
  • 2 штуки картоплі
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1 болгарський перець
  • сіль, перець за смаком
  • 60 грам локшини або макаронів
  • 30 грам рослинної олії

Для заправки

  • 1 столова ложка пшеничне борошно
  • 1 жовток
  • 3 столові ложки сметани

Покроковий процес приготування курячого супу

Куряче м’ясо кладемо в каструлю і заливаємо водою. Ставимо на плиту і доводимо до кипіння, не забуваємо знімати пінку. Потім додаємо сіль, запашний перець і селеру. Варимо м’ясо до готовності.

Картоплю і моркву очищаємо.

Цибулю чистимо і нарізаємо кубиком. Очищену моркву нарізаємо соломкою. У солодкого перцю видаляємо насіння і нарізаємо кубиками.

У сковороду наливаємо рослинну олію і кладемо всі підготовлені овочі. Готуємо на невеликому вогні до м’якості.

Дістаємо м’ясо з бульйону, видаляємо кістки.

Картоплю нарізаємо невеликими шматочками і кладемо в гарячий бульйон. Доводимо до кипіння і кладемо пасеровані овочі. Туди ж кладемо локшину або макарони.

Розібране м’ясо кладемо в каструлю і варимо до готовності макаронів.

У миску вбиваємо жовток, додаємо борошно і сметану, перемішуємо до однорідності.

В отриману суміш додаємо трохи бульйону з супу і відразу перемішуємо. Потім вливаємо масу в суп і знову перемішуємо.

У готовий суп додаємо подрібнену зелень і подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар