Улюблений суп з галушками: ситний і ароматний

Домашній суп з галушками, рецепт приготування М'ясні супи

Це відмінний сімейний суп на кожен день. Він урізноманітнює повсякденне меню і обов’язково сподобається кожному. Його успіх полягає в особливому бульйоні і спокусливих галушках, приготованих за секретним рецептом. Такий вишуканий обід заряджає енергією і зміцнює здоров’я! Їжте і насолоджуйтеся!

Необхідні інгредієнти

  • Вода – 2,5 л
  • Курка – 600 гр
  • Картопля – 3 шт
  • Морква – 1 шт
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт
  • Лавровий лист – 1 шт
  • Болгарський перець – 1 шт
  • Хмелі-сунелі до смаку
  • Зелень за смаком
  • Суміш перців за смаком
  • Сіль за смаком
  • Рослинна олія за смаком

На тісто для галушок:

  • Яйце куряче – 1 шт
  • Сметана – 4 ст.л.
  • Борошно – 3-4 ст.л.
  • Сіль, перець за смаком

Як приготувати улюблений суп з галушками

Курку помістити в каструлю з водою, довести до кипіння, потім зменшити вогонь. Для бульйону додати маленький шматочок моркви і цибулі, пінку знімати. Варити 30 хвилин.

У миску розбити яйце, поперчити, посолити, додати сметану, перемішати до однорідної маси, потім частинами підсипати просіяне борошно і вимісити еластичне тісто, схоже на сметану.

На рослинній олії не сильно обсмажити нарізану цибулю з болгарським перцем, і натерту моркву. За 2 хвилини до готовності додати хмелі-сунелі і лавровий лист.

У варений (30 хвилин) бульйон з куркою викласти нарізану картоплю. Довести до кипіння, варити на слабкому вогні 20 хвилин.

За допомогою ложки опустити галушки в суп, туди-ж викласти обсмажені овочі. Можна додати спеції і суху зелень. На вимкненому вогні, дати настоятися супу під закритою кришкою.

Подаємо улюблений суп з галушками на стіл: доповніть, за бажанням, домашнім хлібом і сметанкою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар