Ніжний крем для будь-якої випічки

Крем для будь-якої випічки - відмінний рецепт Крем для торта

Такий крем підійде для багатьох тортів, пирогів, тістечок і різних десертів. Готується просто, а смак має фантастичний!

Які інгредієнти потрібні:

  • пів кіло сметани з високою жирністю, а краще домашню;
  • 250 г масла вершкового;
  • два курячих яйця;
  • 180 г цукру;
  • три ст. л. пшеничного борошна;
  • кірка лимона;
  • один пакетик ванільного цукру.

Готуємо ніжний крем схожий на морозиво

У миску насипте борошно. До нього додайте всі інші інгредієнти (крім вершкового масла), які перераховані вище. Перемішуйте все за допомогою віночка або міксера до однорідної консистенції.

Перекладіть масу в каструльку і поставте на водяну баню. Варіть весь час помішуючи, поки маса не стане густою. Після приберіть з плити і дайте охолонути.

Масло окремо збийте, використовуючи міксер. Продовжуйте збивати і порціями додавайте крем. Коли повністю перекладете крем, то збивайте ще 2-3 хвилини.

Готовий крем застосовуйте в будь-якій випічці.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар