Неперевершено смачні булочки

Незвичайні булочки, рецепт приготування Булочки

Збирайте всіх на чаювання і приступайте до приготування випічки! Неймовірно ароматні і смачні булочки сподобаються всім без винятку! Дуже просто готуються, адже тісто м’яке. Чудові булочки для чудового настрою!

Які продукти потрібні для приготування булочок:

  • 100 мл олії соняшникової;
  • Вода – 100 мл;
  • Молоко – 100 мл:
  • Борошно – 500 г;
  • Цукор – 4 ст. л .;
  • Куряче яйце – 1 штучка;
  • Дріжджі сухі – 1 ч. л .;
  • Солі – одна щіпка;
  • Ванілін один пакетик.

Готуємо смачні булочки

Всі продукти повинні бути кімнатної температури, тому зніміть їх з холодильника заздалегідь.

Для початку окремо розіб’ємо яйце, насипимо в нього цукор і зіб’ємо.

З’єднуємо молоко, масло і воду. Також в суміш додаємо ванілін, сіль і дріжджі. Даємо десять хвилин, щоб дріжджі активувалися.

Після в опару додаємо яйце і останнім борошно. Робимо заміс тіста. Тісто має вийде не рідким і не сильно щільним, щось середнє.

Ділимо тісто на 12-15 шматочків, скачуємо їх в кульки, а після розкатуємо в тоненькі коржі. Змащуємо їх соняшниковою олією і посипаємо цукром.

Неперевершено смачні булочки

У центрі кожного коржика робимо надріз і звертаємо по колу в конуси.

Неперевершено смачні булочки

Неперевершено смачні булочки

У деко кладемо лист пергаменту і викладаємо на нього заготовки. Даємо 15-20 хвилин відпочити тісту.

Неперевершено смачні булочки

В цей час включаємо духовку на 190 °, щоб розігрілася. Булочки печемо протягом півгодини.

Готову випічку присипте цукровою пудрою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар