Найтонші млинці без молока та яєць. Готую до сніданку за 5 хвилин

Млинці

Такий рецепт мені нещодавно порадила подруга. Тепер я готую млинці лише так. Часу витрачається, як завжди, але результат мені подобається набагато більше. Спробуйте приготувати і ви.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • мінеральна вода газована близько 400 мл;
  • борошно, 300 г;
  • сіль дрібку;
  • цукор, 1,5 ст.л;
  • сода, 0,5 ч.л;
  • олія соняшникова, 3 ст.л.

Процес приготування млинців

Просіюємо борошно і змішуємо із сіллю, цукром та содою.

Вливаємо частинами мінеральну воду. Дивіться по консистенції тіста, всипайте стільки, щоб вийшло класичне тісто для тонких млинців.

Добре вимішуємо, щоб не залишалися грудки. Вливаємо олію і перемішуємо.

Смажимо млинці як завжди, злегка змащуючи сковороду олією і виливаючи по ополонику тіста.

Складаємо стопочкою і змащуємо кожен млинець шматочком вершкового масла.

Виходять дуже тонкі, ажурні та смачні млинці, які ви можете подавати просто з варенням або зі сметаною або придумати начинку і подавати з нею. Зробіть м’ясну начинку або з курячої печінки з цибулею та морквою, грибами з цибулею та зеленню. Солодкі варіанти також чудово підходять: сир із сухофруктами, варене згущене молоко, домашній сметанний крем і т.д.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар