Найпишніші рогалики з дріжджового тіста

Рогалики з дріжджового тіста, рецепт приготування Булочки

Ці рогалики варто приготувати! Тому що виходять вони супер-пишними, неймовірно м’якими і шалено смачними. Для начинки підійде і повидло, і згущене молоко, і сир, і шоколадна паста. Готувати можна абсолютно на будь-який смак! Готуються вони досить просто, тому сміливо приступайте!

Необхідні такі продукти:

  • один кг борошна;
  • три курячих яйця;
  • три ст. л. цукру;
  • 100 г живих дріжджів;
  • 100 мл води;
  • пів ч. л. солі;
  • 250 г маргарину;
  • півлітра сметани;
  • пів ч. л. соди;
  • начинка на ваш смак.

Покроковий процес приготування рогаликів

Маргарин розтоплюємо за допомогою водяної бані.

У воді розводимо дріжджі. Також кладемо маргарин і три відокремлених жовтка. Білки прибираємо, вони не потрібні.

Після додаємо сметану і всі решту складових. Останнім всипаємо борошно і вимішуємо тісто. Поставте його на сорок хвилин в тепленьке місце. Тісто добре підніметься за цей час.

Тісто розділяємо на невеликі шматки, які розкачуємо і ріжемо на трикутники. На широкий край кладемо начинку і звертаємо в рогалик. Так чинимо з усіма шматками тіста.

Перекладаємо рогалики на деко і даємо їм трошки піднятися.

Включаємо духовку на 200 ° для розігріву і після поміщаємо приблизно на 25 хвилин рогалики.

Рогалики можете змастити яйцем і посипати цукром перед тим, як пекти.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар