Найпростіший і смачний торт «Подарунковий». Всі тонкощі приготування бісквіта і крему

Торт «Подарунковий» - рецепт приготування Святкові страви

Гарний і не складний торт в приготуванні, стане чудовою прикрасою святкового столу.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця – 4 шт;
  • борошно – 120 г;
  • цукор – 120 г;
  • ванілін за смаком;
  • сіль – дрібка.

Для сиропу:

  • вода – 90 мл;
  • коньяк – 1 ч.л;
  • цукор – 70 г.

Для крему необхідно:

  • масло вершкове – 170 г;
  • молоко – 80 мл;
  • жовток – 1 шт;
  • цукор – 140 г;
  • ванілін;
  • коньяк – 5-7 мл.

Для прикраси торта використовуйте арахіс і цукрову пудру.

Процес приготування торта

Білки збиваємо до пишності, всипаємо цукор і збиваємо до стійкої піни.

По 1 додаємо жовтки і вмішуємо їх лопаткою, щоб маса не осіла.

Борошно просіваємо і додаємо в 2 прийоми, перемішуючи знизу вгору.

Форму застеляємо пергаментом і викладаємо тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 25 – 30 хвилин.

Яйце збиваємо з цукром і молоком, ставимо на вогонь і варимо до густоти, постійно перемішуючи. Охолоджуємо до кімнатної температури.

Для сиропу змішуємо цукор з гарячою водою і потім додаємо коньяк.

Збиваємо розм’якшене вершкове масло і змішуємо з кремом, збиваємо до однорідності.

Бісквіт ріжемо на 2 коржі, просочуємо сиропом і змащуємо кремом, формуємо торт і прикрашаємо його арахісом і цукровою пудрою.

Відправляємо в холодильник на кілька годин.

Найпростіший і смачний торт «Подарунковий». Всі тонкощі приготування бісквіта і крему

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар