Мамині налисники найсмачніші та начинка не висипається. Головне згорнути правильним способом

Млинці

Налисники з різною начинкою люблять усі. Ось тільки іноді начинка випадає та розсипається. За допомогою моїх рекомендацій можна зробити найсмачнішу страву, яка залишається щільною і цілою.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • жирний кефір, 1 л;
  • яйце, 1 шт;
  • сіль дрібку;
  • сода, 0,5 ч.л;
  • цукор, 2 ч. л;
  • олія соняшникова, 1 ст.л;
  • борошно, 300 г.

Процес приготування налисників з начинкою

Змішуємо всі продукти з кефіром кімнатної температури і поступово додаємо просіяне борошно, вимішуючи масу до однорідності.

Випікаємо млинці на сковороді і складаємо стопочкою, можна перемазувати вершковим маслом, тоді вони виходять ніжними та м’якими.

Можна використовувати сирну начинку, змішавши сир із цукром та яйцями.

Мамині налисники найсмачніші та начинка не висипається. Головне згорнути правильним способом

Розмазуємо сир тонким шаром по млинці і згортаємо трубочки, обсмажуємо на вершковому маслі і подаємо до столу зі сметаною, варенням та іншими солодощами. Таким чином начинка не висипатиметься.

Мамині налисники найсмачніші та начинка не висипається. Головне згорнути правильним способом

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар