Цікавий рецепт, який допоможе закрити самі хрусткі і смачні огірки. Ви таких ще не їли! Насправді все досить просто, тому навіть новачок в цій справі зможе швиденько впорається. Даний рецепт стане вашим найулюбленішим!
Приступаємо до засолювання огірків:
Перед тим, як приступати до безпосереднього закачування огірочків, заливаємо овочі дуже холодною водою. Так їх залишаємо на кілька годин.
В цей час стерилізуємо банки. Чисту і суху ємність поміщаємо на деко, в яке наливаємо трішки води. Ставимо в холодну духовку на 15 хвилин. Стерилізуємо при 150 °.
Також закип’ятіть воду і покладіть в неї кришки. Кип’ятимо їх десять хвилин.
У стерилізовані банки кладемо часник, парасольку кропу, горошини запашного перцю, хрін і лавровий листочок.
Кип’ятимо два літри оцту і в окремому посуді воду.
Беремо огірки і опускаємо їх на 2-3 хвилини в киплячий оцет.
Наповнюємо овочами баночки, всипаємо сіль і цукор. На літрову банку потрібно взяти по одній столовій ложці солі і цукру. Заливаємо огірки тільки закипілою водою і закатуємо.
Ємності накриваємо чимось теплим і нехай в такому вигляді остигають.