Ідеальний крем для вирівнювання торта

Крем для вирівнювання торта - рецепт приготування Крем для торта

Ви приготували смачний торт, але не знаєте, як його прикрасити? Ми пропонуємо вам використовувати для зовнішньої обробки торта ось такий крем. Він виходить дуже смачний, чудово тримає форму і не тече. Якщо ви переживаєте, що в жарку погоду він може злегка підтаювати, то замініть шоколад на кондитерську глазур. Смак вийде трохи інший, але зате торт довгий час буде виглядати надзвичайно.

Якщо ви будете використовувати глазур, замість шоколаду, то тоді попередньо охолодіть торт. Так глазур буде краще і рівніше наноситися.

Необхідні продукти

  • 200 грам шоколаду
  • 100 грам вершкового масла

Шоколад ламаємо на шматочки і розтоплюємо. Найкраще це зробити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Шоколад повинен стати повністю однорідним.

Додаємо до нього розм’якшене вершкове масло і перемішуємо. Охолоджуємо до температури 22-28 градусів.

Готову масу збиваємо міксером на невисокій швидкості до стійкості. Важливо! Якщо маса тепла, то залиште її на столі до тих пір, поки вона злегка не охолоне. Готовий ганаш можна забарвити в будь-який колір за своїм бажанням.

Порада. Якщо маса розшарувалася, значить ви не дотримувалися потрібних температур, виправити це можна. Для цього знову нагріваємо її до 35 градусів і перебиваємо блендером. Потім залишаємо остигати до температури 20 градусів і збиваємо міксером.

Ганаш допоможе вам зробити з торта витвір мистецтва і ви точно залишитеся задоволені!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар